Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés és visszatérítés

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink kiváló minőségű terméket kapjanak kézhez. Mind ezek ellenére megtörténhet, hogy Ön mégsem elégedett a megrendelt árucikkel. Ez esetben a kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt árucikket.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a Klein-Berger Fashion Kft. elérhetőségeinek valamelyikén (postacím: 1163 Budapest, Katóka utca 19., e-mail: kleinberger.fashion.kft@gmail.com) írásban, telefonon (+36/70/616-5668), vagy akár személyesen is. A terméket csak eredeti állapotában, hiánytalan minőségi és mennyiségi állapotában vesszük vissza. Ellenkező esetben cégünk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ugyanis, ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vásárló kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Kérem, amennyiben lehetősége van rá, a termék számláját, illetve az árucímkét is szíveskedjen visszaküldeni részünkre.

A termék visszaküldésének költségét ez esetben Önnek kell viselnie. Az elállási jog alapján visszaküldött áru utánvéttel nem küldhető vissza, utánvétes csomagot nem áll módunkban fogadni. A visszajuttatás díján kívül viszont Önt más költség nem terheli.

A csomag átvétele után cégünk legkésőbb 14 napon belül visszatéríti Önnek a kifizetett összeget, beleértve az áru megvásárlása során kifizetett szállítási díjat is.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy esetleges sérülés, hiányos csomag miatti felelősséget kizárólag akkor tudunk vállalni, ha a futár kézbesítésével egyidőben, annak jelenlétében derül ki, és arról tényállási jegyzőkönyvet állítottak ki. Utólagos hiányért, esetleg sérülésekért felelősséget vállalni nem tudunk!

Lehetőséget biztosítunk a cserére is. Ha cserélni szeretne, futárral kiküldjük a rendelést. A csomag hátuljára rögzítünk egy visszáru matricát, amit átvételkor a visszaküldendő csomagra kell ragasztani, és a felvétellel egy időben át kell adni a GLS futárnak. Így a cserélni kívánt termék visszajut hozzánk. A kiszállítás díja 1.100,- Ft - utánvéttel 1.490,- Ft -, a visszaszállítás pedig további 1.100,- Ft.